Anlægsgartner

En anlægsgartner koster omkring 350-500 kroner i timen – nogen mere end andre. Prisen afhænger specielt af opgavens omfang.

Daniel

14. august 2019

Anlægsgartner

Uanset om du skal have trimmet haven, vil have lavet en ny terrasse, skal have anlagt et havebassin eller noget helt andet, så er det en anlægsgartner du skal have fat i. Skal du f.eks. have topkappet et af havens træer, ja så er det også tit og mange gange en anlægsgartner du skal have fat i.

De fleste større anlægsgartnerfirmaer har folk som er specialister inden for bestemte grene. En sådan specialist kunne f.eks. være en landskabsarkitekt. En landskabsarkitekt er løsningen ved planlægning og udformning af alt lige fra private haver til større boligområder. Det kunne også være en specialist inden for brolægning, som er ekspert i at udforme stier, terrasser og større arealer i belægningssten.

 

Anlægsgartner til anlægning af terrasse, indkørsler og gangarealer

Som skrevet, så har mange større anlægsgartnerfirmaer specialister inden for bestemte grene. Det kan f.eks. være en brolæggerarbejder, som kan hjælpe dig med f.eks. at anlægge noget som en terrasse, indkørsel eller gangarealer.

Så ved brug af en anlægsgartner, er du sikker på at du får udført arbejdet professionelt. På den måde spare du tid, men du kan også være sikker på at der ikke sker de typiske “dumme-fejl”, som man nemt selv kan lave som uerfaren. Det kan f.eks. være hældningen af brolagte arealer, som typisk vil drille en uerfaren. Ved en forkert hældning på sine brolagte arealer, kan man nemlig risikerer, at regnvandet ligger sig i store vandpytter. Det kan naturligvis også ske det, at vandet løber ind mod huset istedet for ud i haven.

 

Opsætning af hegn og planter

En anlægsgartner kan også hjælpe dig med opsætning af hegn og planter. Uanset om du ønsker et skærmende hegn ind mod naboen, et raftehegn, eller et levende hegn bestående af planter.

Et levende hegn kan være en helt almindelig hæk, større eller mindre træer. Det kan være at planen med det levende hegn er, at det som skrevet skal skærme af for naboer. Det kan også være at du ønsker, at det levende hegn skal skærme af for både blæst og sol.

Til opsætning af hegn og planter, er det en klar fordel at få en anlægsgartner til at hjælpe. Hvis du f.eks. skal have lavet et læbælte, så er en anlægsgartner super god at have med på råd. Det er nemlig ikke ligemeget, hvilke træer man bruger til forskellige formål. Derudover er det også vigtigt at sit hegn eller planter står helt lige, og at man kender til den præcises afstand imellem træerne/stolperne, for at det ser godt ud.

 

Lad en anlægsgartner passe udendørsarealerne

Måske er du ikke helt den store have-person, eller også har du bare mange andre ting at tage dig af, istedet for at være i haven. Det kan også være, at du i din virksomhed, ikke vil bruge den dyrebare tid på at være i haven, som i kunne have brugt ude ved jeres kunder istedet.

At have en anlægsgartner til at passe sine udendørsarealer er den bedste løsning i flere tilfælde. Ét er at du sparer tid, men du får også den flotteste have. En anlægsgartner kender selvfølgelig alt til hvordan man passer en have. Derfor kender anlægsgartneren også alt til gødningsmængder ved f.eks. planter, og hvor meget vand de kræver.

 

Hvad koster en anlægsgartner?

Prisen for en anlægsgartner kan du forvente ligger mellem 350-500 kroner i timen. Prisen afhænger specielt af hvor omfattende opgaven er, og om det kræver brug af specielle maskiner.

Find den bedste pris på anlægsgartner

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på den bedste anlægsgartner til at løse din opgave.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *