Maler

En maler koster typisk mellem 250-500 kroner i timen. Timeprisen afhænger af flere forskellige parametre, men tit giver en maler et tilbud i form af en projektpris.

Daniel

9. august 2019

Maler

Har du et malerprojekt som venter? I så fald kan det være en klar fordel at få fat i en professionel maler. Man kan godt tænke, at malearbejde er lige til og let som en leg. Det er bare ikke tilfældet. Der ligger nemlig mere i det, end blot at føre en malerrulle op og ned af en væg.

Allerførst inden man når der til, er det vigtigt man får dækket ting af, som ikke skal males. Det kan være noget som stikkontakter i væggen, vindueskarme, fodlister osv.

Vælger man selv at stå for malerarbejdet, vil man meget sandsynligt også støde ind i de irriterende helligdage – de steder du ikke fik ramt ordentligt – og andre uheld, som du først opdager, når malingen er tørret op og du for længst har fjernet afdækningen og ryddet op.

En professionel maler har prøvet tingene en masse gange, og har en stor erfaring. Det betyder, at selv om du skal betale maleren løn, så kan det tit bedre betale sig i stedet for at gøre det selv. Hvis du selv står for malerprojektet, vil du måske bruge et par dage på projektet, hvor en professionel maler kun vil bruge en dags tid i forhold til.

Hvad kan en maler hjælpe med?

  • Maling af vægge, lofter, gulve, paneler, fliser og døre indendørs
  • Maling af facade, vinduer og døre, samt hegn og andet træværk udendørs
  • Opspartling af vægge og lofter
  • Tapetsering og opsætning af filt på vægge og lofter
  • Malearbejde i forbindelse med brand- og vandskader

 

Malerens erfaring er guld værd

Måske du i et boligmagasin har set f.eks. en stue med en bestemt farve på væggen, som du også godt kunne tænke dig at have i din stue, så er maleren god at have med på råd.

Maleren ved nemlig lige præcis hvilken slags maling som vil egne sig bedst til dit projekt, og maleren kan også vejlede dig i forhold til farvernes virkning mht. lysindfald.

 

Hvad koster en maler i timen?

Du kan regne med at en maler koster mellem 250-500 kroner i timen inkl. moms. Prisen for at få udført din opgave, kan variere af flere forskellige grunde. En ting som geografi kan være med til at sætte prisen. Derudover spiller opgavens omfang naturligvis også en væsentlig rolle.

Ofte vil en maler give en projektpris, baseret på en timepris. Det betyder at du skal betale en fast pris for at få udført den opgave, som du får tilbud på. Det kan give en ro i maven, så du præcis ved hvad regningen ender på inden maleren går i gang med sit arbejde.

 

Inden maleren kommer med sit tilbud

Oftest ønsker en maler at se hvad der skal males, inden selve maleprocessen skydes igang. Det indebærer et besøg, hvor maleren får lov at se hvad der skal males, sådan maleren har mulighed for at gøre sit forarbejde.

For ofte skal væggen klarføres. Inden der kan males skal der nemlig spartles op, slibes, fjernes gammelt tapet eller skader efter fugt, mug, rygning og lignende udbederes, inden der kan males – hvis det er nødvendigt.

 

Før maleren kommer, skal du sørge for dette

Inden maleren kommer for at udføre det aftalte arbejde, er det vigtigt at du har visse ting i orden.

Det er nemlig vigtigt at der er ryddet til side, der hvor maleren skal arbejde. Derudover er det vigtigt med gode adgangsforhold til arbejdsstedet. På den måde giver du nemlig maleren de bedste forhold for at kunne udfører et ordentligt stykke arbejde.

Få de 3 bedste malerpriser på din opgave

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på den bedste maler til at løse din opgave.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

Spørgsmål og svar

Hvad koster en maler i timen?

Du kan forvente at en maler koster mellem 250-500 kroner i timen. Ofte giver en maler et tilbud i form af en projektpris. Det giver ofte en ro i maven, da man derfor præcis ved hvad regningen løber op i, inden maleren begynder sit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *