Nedrivning

Det koster cirka 100.000 kroner at få nedrevet et hus 140 m2. Flere parametre afgører prisen for nedrivning, som vi redegører for i denne artikel.

Daniel

7. august 2019

Nedrivning

Nedrivning er i mange tilfælde en nødvendighed, og det første skridt på vej til at få udfyldt sin drøm. Det kan eksempelvis være, at du har købt et gammelt faldefærdigt hus, men med den helt rigtige beliggenhed. I disse tilfælde er en nedrivningsløsning det første skridt mod at få sine boligdrømme opfyldt.

Derudover kan nedrivning også være en fordel mht. pengepungen. Hvis man f.eks. har købt et gammel hus, kan det tit bedre svare sig at rive ned for at bygge nyt, i stedet for at bruge en masse tid og penge på at renoverer. På den måde slipper man også for en masse småreparationer på og i sin bolig i en meget lang periode, hvis man vælger at bygge nyt.

Et nedrivningsprojekt er oftest en større mundfuld. Derfor er det oftest den bedste løsning at få et professionelt nedrivningsfirma til at klare nedrivningsopgaven. Tit er det også den mest sikre løsning, da professionelle nedrivningsfirmaer har det rigtige udstyr, og ved præcis hvordan tingene skal gribes an. På den måde skrider projektet hurtigere frem, og du bringer heller ikke dig selv ud for farlige arbejdsopgaver.

Det kan også være at nedrivningsprojektet blot står i at skal have væltet en væg i dit hus for at skabe mere plads. Uanset hvad, så kan der laves det helt rigtige tilbud som passer til din opgave.

 

Pris for nedrivning – hvad koster det?

Der er meget stor forskel på hvad nedrivning koster, og det er derfor svært at komme med en helt bestemt pris derpå. Når det så er sagt, så findes der nogle kriterier, som er med til at afgøre prisen for din nedrivningopgave. En cirkapris på nedrivning af et 140 m2 hus ligger på omkring 100.000 kroner.

Noget som kan spille en rolle for prisen på nedrivning:

  • Størrelsen på bygningen. Det spiller naturligvis en rolle på prisen, hvor stor bygningen er. Jo flere kvadratmeter der skal ryddes, jo dyrere bliver nedrivningsarbejdet.
  • Sortering af materialer. De materialer som kan genanvendes skal naturligvis sorteres. Det kan være materialer som beton, asfalt, tegl, jord og brokker. Des flere genanvendelige materialer der er, des dyrere bliver nedrivningsarbejdet.
  • Antal af etager på bygningen. Hvor mange etager bygningen indeholder hænger lidt sammen med punkt ét. Des flere etager bygningen indeholder, des længere tid tager det at rive huset ned. Det resulterer naturligvis også i, at det bliver dyrere.
  • Placering af huset. Hvis boligen hvor nedrivningsarbejdet skal foregå, ligger langt fra nedrivningsfirmaet, er der længere transporttid, hvilket påvirker prisen. Derudover afhænger prisen også af, hvilken landsdel dit hus er placeret i.
  • Plads omkring. Hvor nemt det er for nedrivningsfirmaet at komme omkring og komme til huset med deres store maskiner, spiller også en rolle i forhold til prisen.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning

I samarbejde med 3byggetilbud kan du få tre gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning, udført af professionelle nedrivningsfirmaer.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *