Hvad kan en anlægsgartner hjælpe med?

Daniel

1. januar 2019

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe med?

Det er som reelt den bedste løsning at få en anlægsgartner til at tage sig af en bestemt opgave. En anlægsgartner at prøvet tingene mange gange, og kender fiduserne. Med en masse erfaring i bagagen, ved en anlægsgartner hvad der skal til for at nå det bedste resultat.

En anlægsgartner er løsningen, uanset om du står og skal have trimmet haven, vil have en ny terresse, skal have anlagt et nyt havebassin, eller skal have anlagt en helt ny have.

De fleste større anlægsgartnerfirmaer har folk som er specialister inden for bestemte grene. En sådan specialist kunne f.eks. være en landskabsarkitekt. En landskabsarkitekt er løsningen ved planlægning og udformning af alt lige fra private haver til større boligområder.

 

Træk på anlægsgartnerens erfaring

Du kan også bare vælge at tage en anlægsgartner med på råd, hvilket tit løfter haveprojektet til et helt nyt niveau. En anlægsgartner har nemlig mange års erfaring med udformning af udendørsarealer, hvilket du kan drage nytte af. Står du f.eks. og skal have lavet en ny indkørsel, kan det godt være at du har den helt rigtige idé. Men er du nu også sikker på at du kender de typiske “dumme-fejl” som mange begår? Hvis du f.eks. ikke får den rigtige hældning på indkørslen, kan du risikerer at regnvandet samler sig i store vandpytter, eller trækker ind mod huset. Det er selvfølelig med at undgå det, så det er der anlægsgartneren kommer ind i billedet med hans/hendes råd.

Havearkitekt

Lad anlægsgartneren passe dine udendørsarealer

Har du har en større have, og kan du ikke finde tid eller lysten til at holde den? Det kan også være at du har en virksomhed med udendørsarealer som skal passes ind i mellem, men ikke vil bruge den dyrebare tid på havearbejde. I så fald, så kan en anlægsgartner også klare disse opgaver.

Ved at lade en anlægsgartner klare udendørsarealerne, bliver det hele også nemmere og grønnere. En anlægsgartner ved nemlig hvad der skal til for at få de flotteste planter. Det kræver nemlig viden omkring gødningsmængde, vandingsmængde, hvornår på året man skal beskære bestemte planter osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *