Hvad koster gulvmanden?

Daniel

12. januar 2022

Hvad koster gulvmanden?

*Indeholder sponsorerede links

Gulvmanden er ham som kan hjælpe dig med at få lagt et nyt gulv, eller at behandle dit eksisterende gulv. En gulvmand er også god at have med på råd, når man skal finde den bedste type gulv til det aktuelle rum. Forskellige gulvtyper egner sig nemlig bedst til forskellige rum, afhængig af bl.a. høj fugtighed som på et badeværelse.

 

Hvad koster en gulvmand?

En gulvmand koster omkring 300-500 kroner i timen. Det er udelukkende arbejdslønnen, men din pris afhænger meget af opgavens type og omfang. F.eks. er det væsentlig billigere at få lagt et parketgulv, end det er at få lagt et antikt trægulv. Hvorhenne i landet du holder til kan også spille en rolle mht. pris, alt efter hvordan efterspørgselen er ift. udbuddet af gulvmænd i dit område.

Hvis du skal have lagt et helt nyt gulv, vil din pris typisk være inkluderet både arbejdstimer og materialer.

 

Sådan finder du den bedste pris

Der er ikke så meget andet at gøre, end at gå på tilbudsjagt! Det koster aldrig noget at spørge, og ethvert firma med respekt for sig selv, vil med glæde kigge på din opgave.

Du kan vælge at gå på tilbudsjagt på egen hånd, eller du kan vælge at overlade den del til professionelle folk, som ikke laver andet. Med vores samarbejdspartner kan vi finde 3 tilbud, som passer bedst på din opgavebeskrivelse, samt din placering. Du kan her få 3 gratis tilbud på din gulvmand.

 

Hvad kan en gulvmand hjælpe dig med?

At være ‘gulvmand’ er ikke nogen beskyttet titel. Det betyder at en gulvmand kan være en tømre eller anden form for håndværker som udfører arbejdet. Alligevel er det oftest set, at en gulvmand er uddannet som enten gulvlægger eller gulvmontør.

En gulvmand kan hjælpe med det meste mellem lægning af sildebensparket eller slibning af betongulv. En gulvmand kan bl.a. hjælpe med gulvbelægning, høvling og slibning, og professionel sparring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *