Flyttefirma

Hvad det koster at få et professionelt flyttefirma til at hjælpe med flytningen, afhænger af flere forskellige ting. Disse ser vi nærmere på i denne artikel.

Daniel

18. september 2022

Flyttefirma

*Artiklen indeholder sponsorerede links

Skal du flytte, og har du ikke ressourcer og tid til at gøre det selv, skal du have fat i et flyttefirma.

Hvad koster en flytning? Det er en vigtig del at tænke ind i sit “flytte-budget”, når man står og skal flytte til en ny bopæl.

Prisen for en flytning variere en del, og nogen flyttefirmaer kan tilbyde ting, som andre ikke kan. Derfor er det vigtigt at gøre det klart for sig selv og for flyttefirmaet, hvad man ønsker hjælp til. Det er også vigtigt at have styr på, når man skal til at indhente tilbud fra forskellige flyttefirmaer. På den måde, har de nemmere ved at give en konkret pris.

I denne video får du nogle tips til, hvordan du tæller dine ting op:

 

Hvad koster en flyttemand i timen?

Du kan forvente at én flyttemand med vogn koster fra 600 kroner i timen. To flyttemænd med vogn koster fra 800 kroner, og tre flyttemænd med vogn koster typisk fra 1.100 kroner i timen.

Tit når flyttefirmaer giver en pris på en flytning, er det en projektpris som baserer sig på det estimerede timebrug på opgaven. Med andre ord kan du få en fast pris for din flytning, som giver ro i maven, så du præcis ved hvad flytningen kommer til at koste.

Vil du sparer penge på din flytning? Ofte er det billigere at få et flyttefirma til at hjælpe med flytningen, hvis flytningen finder sted i hverdage inden kl. 16:00. Modsat er det typisk dyrere at flytte i weekenden.

Få et gratis tilbud fra 3 flyttefirmaer nær dig

Tilbuddene formidlet i samarbejde med Servicebyen.dk

Start her

Ting som har betydning for flytningens pris

Følgende ting kan bl.a. have en betydning for den endelige pris for din flytning:

  • Mængden af ting som skal flyttes
  • Mængden af lette og tunge ting (se ovenstående video)
  • Antal flyttemænd der er behov for
  • Skal flyttefirmaet pakke ned, eller gør du det selv?
  • Flytter du i hverdagen eller i weekenden?

 

Tips til flytningen

Hvis du selv vælger at stå for nedpakningen af dine ting, kan du i ovenstående video få nogle tips til hvordan det kan gøres smart. At dine ejendele bliver pakket forsvarligt ned, er vigtigt for at mindske risikoen for ødelæggelser og lignende.

I videoen finder du bl.a. også svar på, hvordan du samler en flyttekasse, og hvordan du bedst kan pakke små skrøbelige genstande pænt sammen.

 

Lad flyttefirmaet stå for rengøringen

Når du har fået dine ting flyttet til den nye adresse, er tanken om rengøring i det gamle, muligvis ikke det som står øverst på ønskelisten. Heldigvis kan mange flyttefirmaer også tilbyde det. Ved at få flyttefirmaet til at stå for rengøringen på den gamle adresse, skal du kun spekulerer på at få pakket ud i dine nye omgivelser.

Spørgsmål og svar

Hvad koster en flyttemand i timen?

Du kan forvente at én flyttemand med vogn koster fra 600 kroner i timen. To flyttemænd med vogn koster fra 800 kroner, og tre flyttemænd med vogn koster typisk fra 1.100 kroner i timen.

Kan et flyttefirma stå for rengøring?

Nogle flyttefirmaer tilbyder rengøring, mens andre ikke gør. Hvis du indhenter 3 gratis tilbud, nævner du blot, at du ønsker rengøring på din gamle adresse. Dermed får du kun tilbud fra flyttefirmaer som opfylder det krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *