Glarmester

En glarmester arbejder med materialet glas. En glarmester skal du have fat i, hvis du f.eks. skal have skiftet glas i en vinduesramme. Prisen for en glarmester ligger typisk på omkring 300-400 kroner i timen.

Glarmester

En glarmester er en håndværker, som udfører en række forskellige opgaver i glas. En opgave for en glarmester kan f.eks. være at sætte en ny rode i en vinduesramme til dit hus. Det kan ofte godt betale sig at få en glarmester til at fikse, hvis man f.eks. har en punkteret rude, men sin vinduesramme er en udgået model. Så har man valget at skifte alle sine vinduer i huset for at bibeholde den gennemgående stil, eller man kan få en glarmester til at sætte ny rode i vinduesrammen. Med den sidstnævnte løsning, sparer man en masse besvær med at skulle skifte vinduer, eller jagte et vindue som er ens med sit ødelagte.

En glarmester kan som nævnt udfører mange forskellige opgaver. Du kan tage fat i en glarmester, hvis du ønsker at få opsat et glasparti, en glasvæg, skifte en rode i bilen, eller en så lille ting, som at skifte glas i spejlet på badeværelset.

 

Hvorfor bruge en glarmester?

Det er en god idé at bruge en glarmester. At arbejde med glas er næppe nogen nem ting. Det kræver at man har det rigtige værktøj, men selv med værktøjet i orden, er det et håndværk som tager tid at mestre. Stort set alt med glas skal passe korrekt på målene, hvorfor man skal være meget præcis med sine udskæringer af glasset.

 

Hvad koster en glarmester?

Når du skal jagte priser på en glarmester, vil du opleve at priserne godt kan svinge en del. Det skyldes flere ting – f.eks. har din placering noget at sige. Hvis udbuddet af glarmester-opgaver er stor i forhold til hvor mange glarmestre der er, så stiger prisen.

Hvilken slags opgave du skal have løst, har som reelt også en stor betydning for prisen på en glarmester. Ligesom med så mange andre håndværkerbrancher, så kan du finde »all-around-håndværkere«, som kan løse de typiske opgaver. Er din opgave af mere speciel karakter, kan det være at du skal have fat i en glarmester med speciale – f.eks. inden for sikkerhed. En glarmester med speciale inden for sikkerhed, kan f.eks. leverer en løsning, som er sikret mod brand, høje belastninger el.lign.

En glarmesters timepris ligger på omkring 300-400 kr. Du vil opleve at nogle glarmestre ligger i den høje ende, hvor andre ligger i den lavere ende. Hvorfor det, kan nemt have noget med ovenstående at gøre.

 

Få 3 gratis tilbud på en glarmester

Undgå at betale for meget. Du får 3 forskellige tilbud fra oplagte glarmestre, og du vælger selv det bedste tilbud.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

 

Få den bedste pris på en glarmester

Når du skal hente tilbud fra forskellige glarmestre, er det en god idé at få en pris fra flere end blot et enkelt firma. Som udgangspunkt anbefaler vi i hverfald at indhente et tilbud fra tre forskellige virksomheder. Desuden kan det tit være en fordel at vælge en glarmester nær dig, da man ofte betaler for den tid som håndværkeren bruger på transport.

Du kan selv opsøge glarmestre i dit område, og bede om et tilbud på din opgave. Ellers kan du væge at benytte dig af tilbuddet som linket til ovenfor, hvor du bogstavelig talt, ikke skal røre en finger, når din opgavebeskrivelse er sendt afsted. Når den er det, skal du blot vente på at få tre tilbud fra oplagte håndværkere nær dig. Servicen er gratis, og det er helt optil dig, hvilket tilbud du vælger, eller om du overhovet vælger et af dem.

Spørgsmål og svar

Hvorfor vælge en glarmester?

At arbejde med glas er næppe nogen nem ting. Det kræver at man har det rigtige værktøj, men selv med værktøjet i orden, er det et håndværk som tager tid at mestre. Stort set alt med glas skal passe korrekt på målene, hvorfor man skal være meget præcis med sine udskæringer af glasset.

Hvad koster en glarmester?

En glarmesters timepris ligger på omkring 300-400 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *