Murer

Daniel

12. december 2019

Murer

Står ud og mangler en murer, og kunne du godt tænke dig det bedste tilbud?

Selvfølgelig vil du det, så derfor er du nettop kommet til det rette sted!

Priser på murerarbejde varierer meget fra firma til firma. Derudover gives en tilbudspris baseret på mange forskellige parametre.

Hos sorta.dk hjælper vi dig gerne med at finde den bedste pris på din opgave – udført af godkendte og professionelle murer.

 

Hvorfor få en professionel murer til at klare opgaven?

Hvis du også synes at håndværket ser let ud, så kan du godt tro om igen – det er nemlig ikke bare at stable den ene sten ovenpå den anden. Så selvom det ser let ud, når en professionel murer først går igang med at blande mørtel og stable sten, kræver det stor viden om blandingsforholdet på mørtlen. Derudover kræver det også viden omkring selve stablingen, for at få så stærk en konstruktion som overhovedet muligt.

Hvis ikke blandingsforholdet og stablemetoden er i orden, vil det kunne resulterer i sætningsskader. I værste tilfælde vil det føre til, at murerværket med tiden vil falde sammen.

 

Tag mureren med på råd

Uanset hvad dit murerprojekt går ud på, kan det altid godt betale sig at hører mureren om sparring. Derved undgår du eventuelle fejl i planlægningen, og kan nemt spare penge på murerarbejdet. Det kan være, at du f.eks. har planer om at lave en mur, som har andre vinkler end 90 grader. I sådan et tilfælde kan det især være en god idé, da det kan spare dig for materialer og arbejdstimer til mureren.

 

Hvad koster en murer?

Når man skal have en murer til at klare en opgave, er det timelønnen som primært spiller den største rolle. Langt de fleste murerfirmaer, køber nemlig deres materialer såsom mørtel, mursten, fliser mm. hos de samme grossister. Det betyder at din pris for materialerne er ret ens, uanset hvilket murerfirma du vælger til din opgave.

Priser på murerarbejde varierer som skrevet en del, og det er klart timelønnen som afgører prisen på din opgave. Ting som afgøre timelønnen er der flere ting som gør. F.eks. placering i landet og hvor lang tid mureren er om at udfører din opgave. Derfor vil vi anbefale at indhente 3 gratis tilbud på en murer.

Få 3 gratis tilbud på en murer

Priser på murerarbejde varierer meget. Derfor vil vi anbefale at modtage 3 gratis tilbud på den bedste murer til din opgave.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *