FAQ

Hvorfor bruge Sorta.dk?

Vi hos Sorta.dk hjælper private med at finde den rette håndværker til forskellige byggeopgaver. Det betyder for dig, at du med meget stor sandsynlighed vil spare penge på din håndværkeropgave.

 

Er det gratis at indhente tre tilbud?

Ja, det er 100% gratis! Du modtager 3 gratis tilbud på din opgave, og så er det op til dig at vælge én af de tre håndværkere til din opgave. Hvis ikke du føler at der er et godt match, er du ikke forpligtet til at skulle vælge.

 

Kan jeg indhente et tilbud direkte hos Sorta.dk?

Nej. Vi har ikke ressourcerne til at håndterer tilbudsgivninger for alle dem som kommer forbi vores hjemmeside. Derfor har vi nogle samarbejdspartnere som vi refererer til, for at gøre dette muligt.

 

Hvordan tjener Sorta.dk penge?

Vi tjener penge via affiliate marketing. Det fungerer på den måde, at vi tjener en skilling hver gang at vi leverer et gyldigt lead til vores samarbejdspartnere. Det sker hvis du f.eks. fra siden om brolægning, klikker dig videre til 3byggetilbud.dk og udfylder formularen på deres hjemmeside for at anmode om tre tilbud. Beløbstørrelsen for vores arbejde er afhængig af opgaven, men ligger ca. mellem 70 og 150 kroner.