Om

Sorta.dk er skabt til det formål, at hjælpe dig med at finde den bedste fagperson/håndværker til din opgave, og til den rette pris.

 

Hvordan virker Sorta.dk?

Vi udgiver løbende nyttige guides, artikler, prisberegnere mm., for at hjælpe dig bedst muligt på vej i jagten efter den bedste håndværker til din opgave. Nogle artikler/guides omhandler også gør-det-selv-projekter. Et eksempel herpå, kunne være artiklen om algerens af fliser.

Står du og skal bruge en håndværker, giver vi dig øget indblik i branchen, så du nemmere kan vælge den rette håndværker til dit projekt. På den måde kan du nemmere gennemskue, hvornår et tilbud er godt og bør vælges.

I samarbejde med vores samarbejdspartner, giver vi dig muligheden for at indhente 3 gratis byggetilbud. Det sparer dig for en masse tid, da du ikke selv skal lede efter egnede håndværkere til din opgave. Dét arbejde kan du lade vores samarbejdspartner om, så det eneste du skal gøre, er at vælge det bedste tilbud. At benytte dig af denne tjeneste, er helt gratis, og 100% uforpligtende for dig.

 

Kontakt

Vil du i kontakt med os? Så send os en mail: sorta@dbnmedia.dk