TV inspektion: Spar mange penge

Daniel

20. september 2019

TV inspektion: Spar mange penge

TV inspektion er den bedste teknik, til at få et præcist billede af tilstanden på en ejendoms kloaksystem. På den måde kan man nemlig nemt finde frem til evt. svigt og forstoppelser. De mest almindelige årsager til kloakproblemer er noget som rødder, rotter og regnvand. Hvis ikke der bliver gjort noget ved den slags problemer, kan de med tiden føre til store skader. Det vil have store konsekvenser for din pengepung i form af dyre reparationer.

 

Hvorfor TV inspektion?

Du kan komme problemerne i forkøbet med TV inspektion, da man kan spotte problemerne inden de bliver for store. Kloaksystemer er konstrueret sådan, at de er selvrensende. Derfor er det et tydeligt tegn på at der er noget galt, hvis et kloaksystem stopper til. Man kan så benytte sig af TV inspektion ved at man fører et kamera igennem kloaksystemet. Derved kan man præcist se hvor problemet er opstået. På den måde kan man slå til det helt nøjagtige sted, som mindsker mængden af arbejde, og derfor også dine udgifter.

Problemer som bliver opdaget med TV inspektion kan oftest løses med f.eks. spuling af kloaken, friskæring for rødder eller en underjordisk punktreparation. Det betyder også, at man kan slå til meget specifikt, og derved kun nøjes med at grave i f.eks. haven eller indkørslen, når det er nødvendigt.

Kloakmester pris

Hvornår er det især en god idé?

Under om- eller tilbygning, kan det være en god idé at få lavet et tjek med TV inspektion. Det kan nemlig være en god idé at få et præcist billede af opbygning og placering af kloakledningssystemet, samt standen deraf.

Under en ejendomshandel kan det også være en god idé at få lavet et tjek med TV inspektion. Kloaksystemet ved en bolig er nemlig en væsentligt ting, og er det ikke i orden, kan det føre til dyre omkostninger med tiden. Derfor spiller standen af kloaksystemet en væsentlig rolle ved et evt. boligsalg.

Ved forsikringssager kan TV inspektion blive en nødvendighed. For at få dækket udgifterne til udbedring af skaderne fra forsikringsselskabet, er det nemlig nødvendigt med dokumentation. TV inspektion er derfor en super god løsning, da det giver et helt præcist og nøjagtigt billede af skaderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *