Blikkenslager

En blikkenslager udfører laver ting i blik, men mange blikkenslager arbejder også med zink og kobber. Timeprisen for blikkenslager ligger typisk mellem 200-600 kroner i timen. Prisen kan varierer baseret på erfaringsniveau og opgavens omfang.

Blikkenslager

En blikkenslager kan bruges til mange forskellige slags opgaver. Du har brug for en blikkenslager, uanset om du skal have lagt nyt tag på dit hus, udformet tagrender, døre, riste eller noget helt andet. En blikkenslager laver rigtig mange opgaver i metal. Derfor kan du bruge en blikkenslager til alle mulige opgaver – også specielopgaver, som f.eks. giver din facade et unikt udseende.

 

Hvad laver en blikkenslager?

Som navnet antyder, så arbejder en blikkenslager med blik. Det er dog langt fra kun blik, som en blikkenslager arbejder med i dag. Især zink og kobber bliver i mange forbindelser brugt som materiale, da det er holdbare materialer, som samtidig er nemme at forme.

En blikkenslager kan bruges til store som små opgaver i dit hjem eller i din virksomhed. Alt lige fra facadearbejde i zink og kobber til at lave en trappe. Du kan altså få skræddersyet hver en detalje, så den passer nøjagtig efter dine ønsker. Det giver både et flot udseende, men også en holdbar løsning som holder i mange år.

 

Blikkenslager pris

En blikkenslager koster alt lige fra 200-600 kr. i timen. En blikkenslagers timepriser varierer lige så meget, som timeprisen i så mange andre brancher. Det som er med til at afgøre timeprisen, er blikkenslagerens erfaringsniveau og hvor henne i landet du befinder dig.

Som skrevet, så varierer timeprisen hos en blikkenslager ret meget. Derfor er det en klar fordel, at du vælger at få 3 gratis tilbud på nettop din opgave. På den måde får du de tre mest oplagte blikkenslagere til nettop din opgave, og du får samtidig 3 forskellige priser. Med 3 forskellige priser på din opgave, kan du nemmere danne dig et billede af hvad det koster.

 

Udformning af tagrender

Er du klar over, at din almindelige husforsikring ikke dækker, hvis du har utætte eller stoppede tagrender og/eller nedløbsrør? Den er god nok, og derfor er det super vigtigt at dine tagrender er i orden.

Tagrender på en ejendom er vigtig for at holde huset tørt og fugtfrit. Hvis du f.eks. har en utæt eller tilstoppet tagrende, vil det med tiden kunne fører til fugtskader i din sokkel. Det skyldes, at vandet ikke bliver ledt ned i nedløbsrøret, men i stedet samles på jorden/fliserne ved din mur, som så danner en vandpyt.

Sådan opstår tagrendeskader typisk

Typiske skader på tagrender, sker som følge af ophobning af vand i tagrender og nedløbsrør. Det kan skyldes tilstopning fra nedfaldsblade, men også sne og is efter snefald og efterfølgende tøvejr kan være en årsag.

Du kan risikere, at dine tagrender er underdimensioneret. Det vil med andre ord sige, at din tagrende ikke kan holde til ophobning af vand ved f.eks. et skybrud.

 

Afdækning på karnap og kviste

Har du en karnap eller en kvist der skal have afdækning, ja så er det også en blikkenslager du skal have fat i. Blikkenslageren udformer og monterer, så det kommer til at se perfekt ud. Uanset hvilket materiale du vælger af afdække f.eks. din karnap eller din kvist med, behøver det ikke at være ens med resten af din ejendom – tværtimod. Faktisk ser det super godt ud, når der er lidt variation i materialevalget.

 

Tag med naturskiffer

Naturskiffer er ikke et metal, men derfor er der stadig tradition for, at det er blikkenslageren der lægger sådan et tag. Et tag af naturskiffer, kan holde mellem 100 og 130 år, hvilket virkelig gør det til en investering i fremtiden.

 

Må man selv udføre blikkenslagerarbejde?

Der er som sådan ikke noget, der forhindre dig i at udføre blikkenslagerarbejde. Du behøver altså ikke at være autoriseret blikkenslager eller andet, for at trække i arbejdstøjet. Når det så er sagt, så er spørgsmålet selvfølgelig hvad der er det mest rigtige at gøre. Fordelene ved at vælge en autoriseret blikkenslager, er at blikkenslageren har masser af erfaring på området. Det betyder også at du får et mere professionelt resultat, og længere levetid på resultatet – f.eks. de nye tagrender.

Hvis du alligevel ikke kan holde dig fra tanken om at udfører blikkenslagerarbejde, så start med de mere håndgribelige opgaver. Overdækning af kviste, tag og carporte, er meget ambitiøse opgaver at lave selv. Disse slags opgaver, sætter nemlig store krav til holdbarhed, og skal kunne holde i mange år ud i fremtiden.

Få 3 gratis tilbud på en blikkenslager

Undgå at betale for meget. Du får 3 forskellige tilbud fra anerkendte blikkenslagere, og du vælger selv det bedste tilbud.

Vi anbefaler 3byggetilbud.dk fordi:

  • Det er 100% gratis
  • Bestil tilbud på kun 5 minutter
  • Mulighed for at spare mange penge
  • Du sikret for op til 35.000 kr. i tilfælde af hændværksmæssige fejl eller mangler
FÅ 3 GRATIS TILBUD »

Sådan virker det:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *