Hvad koster slibning af betongulv?

Daniel

18. februar 2021

Hvad koster slibning af betongulv?

*Indeholder sponsorerede links

Fordelene er mange ved at vælge at få slebet sit betongulv. Vidste du forresten, at dit betongulv kan komme til at ligne et marmorgulv? Jojo, den er skam god nok – bliv meget klogere her! 🤩👇

Der er i dag videreudviklet en del på beton, som gør at man i dag kan bruge det til flere forskellige løsninger. Det er alt lige fra betonvægge, betonmøbler og ikke mindst betongulve. I dag er betongulvet ikke kun brugt i industrien, men har i den grad vundet plads i de danske hjem gennem årene.

 

Hvorfor få slebet sit betongulv?

Har du et betongulv, vil du med tiden få brug for en slibning heraf. Det er en nødvendighed, og årsagen til det kan varierer. En ting er i hvertfald sikkert – et betongulv holder længere, når det bliver slebet, og desuden bliver det samtidig pænere.

 

Hvordan foregår slibning af betongulv?

Det som i praksis sker, når man sliber et betongulv, er at man sliber de øverste millimeter af gulvet af. Hvor meget det præcist er, afhænger af gulvets type, samt omfanget af den eventuelle skade gulvet måtte have. Når det øverste af gulvet er slebet af, har du et helt rent og jævnt gulv, hvilket det også skal være, hvis du ønsker nogen form for efterbehandling af dit betongulv.

Man kan bruge en vinkelsliber, eller en rigtig gulvsliber. Uanset hvad skal man bruge en slibekop, hvor nogen er grovere end andre – lidt som man kender det fra sandpapir. I starten bruger man en grov slibekop, hvor man gradvist nedgraderer til mindre grove slibekop. Hvis overfladen du skal slibe, ikke er særlig ujævn, kan du godt nøjes med en fin slibekop.

På disse slibekopper, er der monteret kunstige diamanter, så slibekoppen er i stand til at slibe de hårde overflader. 💎

 

Gør-det-selv eller professionelle

Med alt respekt, så vil en professionel i branchen med stor sandsynlighed, kunne levere et bedre resultat end dig selv. Det siger sig selv – en i branchen med mange kvadratmeter slibning på bagen, vil have mere erfaring end dig. Slibning af et betongulv, er ikke nogen lille opgave, og man kan meget nemt gøre mere skade end gavn på sit gulv. Derfor anbefaler vi at du hyrer en professionel til opgaven, når det nu engang skal gøres.

Vælger du en professionel til opgaven, er det en god idé at modtage nogle tilbud fra forskellige firmaer. Du kan selv gå på jagt, eller du kan lade andre om jagten, ved at modtage 3 gratis tilbud på slibning af betongulv her. Det er helt gratis for dig, og sparer dig samtidig for en masse tid.

Når det så er sagt, er det selvfølgelig ikke umuligt at kaste sig over på egen hånd. Til at komme i gang, skal du enten bruge en rigtig gulvsliber, ellers kan du også bruge en vinkelsliber. Om du bør bruge det ene eller det andet, afhænger selvfølgelig af arealet som skal slibes. Hvis du f.eks. skal slibe 40 kvadratmeter, så bliver det en lang weekendt, hvis du gør det med en vinkelsliber. I sådan et tilfælde, bør du leje en rigtig gulvsliber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *